Arkiv

inbjudan_vasa


5482939.indd

foto fran lagda

 


annonsserie_energimässan_4

Energimässa Hallstaberget 8-9 november-2013


Vill du ha ett eget vindkraftverk hemma på gården?
 klicka här!
Den 1-31 maj 2013 genomförs
 European Solar Days runtom i Europa. klicka här!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konkreta klimatåtgärder för kommuner

Temadag inom Baltic Energy projektet
Plats: Wilhelmina Jakobstad (Alholmsgatan 42)
Tid: 18 oktober 2012, kl 12:00-15:30

Program:

12:00 Öppning och Välkomstord
12:15 Jakobstadsnejdens klimatstrategi Miljövårdschef Curt Nyman presenterar Jakobstadnejdens klimatstrategi
13:00 Konkreta klimatåtgärder från Landstinget Västeranorrland Miljöchef Olle Bertilson & Energicontroller Jan Lindberg berättar om konkreta klimatåtgärder som gjorts i Landstinget Västernorrland
14:00 Kaffe
14:20 Projektet Baltic Energy
14:30 De nya byggbestämmelserna och E-tal Från 1 juli 2012 måste man beakta helhetsenergibehovet vid planering av nya byggnader. Vad innebär detta praktiken?
15:20 Sammanfattning och avslutning

 


 

vecka 16

Uncategorized


BESÖK OSS PÅ MÄSSAN I Ö-VIK! Kampanj Under 2012 har vi resurser till förstudier för att fastighetsägare skall kunna införa frikyla och geotermisk energi. Vår arbetsgrupp kommer att välja ut 10 lämpliga objekt som vill konvertera sitt befintliga kylsystem eller installera ett nytt. Resultaten kommer att tjäna som goda exempel för andra som funderar över att byta kylsystem och kommer att publiceras på vår hemsida samt presenteras i våra kommande temadagar om frikyla/värme. Positiv goodwill får man på köpet!

Vi kommer att välja ut ett brett spektra av fastigheter och verksamheter, allt  från kontorsbyggnader till industrier.

Få en gratis förstudie till din fastighet värde 50. ooo kr

Under 2012 har vi resurser till förstudier för att fastighetsägare skall kunna införa frikyla och geotermisk energi. Vår arbetsgrupp kommer att välja ut 10 lämpliga objekt som vill konvertera sitt befintliga kylsystem eller installera ett nytt. Resultaten kommer att tjäna som goda exempel för andra som funderar över att byta kylsystem och kommer att publiceras på vår hemsida samt presenteras i våra kommande temadagar om frikyla/värme. Positiv goodwill får man på köpet! Vi kommer att välja ut ett brett spektra av fastigheter och verksamheter, allt från kontorsbyggnader till industrier.